Home
Informatie
Diensten
Tarieven
Aanbod
Contact
Amsterdam Taxatie Service
Amsterdam Aankoop Makelaar

Aan- en verkoop makelaar | Huur- en verhuur makelaar | Nieuwbouw verkoop adviseur | Interim makelaar

Aan- en verkoop makelaar

Bij de aan- en verkoop van een huis is het belangrijk de juiste klik te vinden met uw makelaar. Het gaat tenslotte niet alleen om woonruimte maar ook om een investering. Amsterdam Aankoop Makelaar staat voor zuiver omgaan met vertrouwen en samen gaan voor het beste resultaat! Door zijn ervaring wordt uw huis niet alleen een heerlijke plek om te wonen, maar ook een investering waar u de vruchten van plukt.

Ingemar van der Waal heeft zeer ruime ervaring in de aan- en verkoop van de diverse soorten vastgoed, in zowel nieuwbouw, vernieuwbouw als bestaande bouw. Daarom is hij de ideale makelaar als u in de provincie Noord Holland met in het bijzonder de regio´s Zuid Kennemerland, de Zaanstreek, de Kustlijn rond Callantsoog, de Kop van Noord Holland en Groot Amsterdam uw object wil (ver)kopen. Zijn bedrijfscultuur is eerlijk en laat zich gemakkelijk samenvatten in no-nonsense, loyaal, professioneel, integer en betaalbaar! Door zijn persoonlijke benadering krijgt u de aandacht die u nodig heeft. Hij begeleidt uw aankoop en verkoop van begin tot eind, waardoor hij precies weet wat uw wensen zijn.

Hij is hierbij als het ware uw ´Private Makelaar´.

< terug naar top >


Huur- en verhuur makelaar

Zowel bij huurders als verhuurders is wederzijds vertrouwen van groot belang. Omdat Ingemar van der Waal alle zaken van begin tot eind zelf afhandelt is hij uitstekend in staat om aan de wensen van zowel de verhurende als hurende partij te voldoen. Hij begrijpt de zorg van de verhuurder voor zijn onroerend goed en de woonwens van de huurder. Door zijn ervaring weet hij verschillende wensen op elkaar aan te laten sluiten.

Mocht u een object willen aanbieden voor verhuur, of bent u op zoek naar een huurwoning in Noord-Holland neem dan contact op!

< terug naar top >


Amsterdam Onroerendgoed Service, Nieuwbouw verkoop adviseur

Ingemar van der Waal heeft een ruime ervaring met het in de markt zetten van nieuwbouw. In onder andere de regio Zaanstreek, Haarlem en Amsterdam is hij betrokken geweest bij de Zon en de Zaan te Zaandam, Zeeheldenbuurt te Wormerveer, de Faam te Zaandam, diverse blokken op IJburg te Amsterdam, nieuwbouw centrum Amsterdam, renovatie projecten binnen Groot Amsterdam, de Raaks te Haarlem, Ripperda te Haarlem en Vogelpark te Heemstede.

Zoekt u als projectontwikkelaar, woningbouw coöperatie, projectontwikkelende bouwer of als natuurlijk persoon de juiste partij om aan deze, voor uw nieuwbouw of vernieuwbouw project belangrijke, werkzaamheden invulling te geven, belt u gerust naar Ingemar Real Estate, voor een deskundige en betrouwbare partner!

De ervaring van Ingemar Real Estate ligt met name in de contacten met de projectrelaties, het bijhouden van optie lijsten,
de verstrekking van project documentatie, de bewaking van termijnen, het voeren van kopersgesprekken (eventueel op locatie) en de correspondentie met kopers en het bijhouden van de kopersdatabase en rapportage hiervan.

< terug naar top >


Interim makelaar

Er zijn voor makelaarorganisaties diverse redenen te verzinnen waarbij zij tijdelijk gebruik wensen te maken van een gelicenseerd register makelaar. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: ziekte of afwezigheid, het tijdelijk ontbreken van de benodigde papieren op een zelfstandige vestiging, troubleshooten op een locatie die tegenslagen heeft, etcetera. U heeft hierbij de mogelijkheid om binnen een over één te komen tijdspanne en een af te spreken aantal dagen casu quo uren, tegen een vaste uren vergoeding (excl BTW) Ingemar van der Waal uw tijdelijke vacature in te laten vullen. Zit de klus erop, dan vertrekt hij weer naar de volgende uitdaging!

Voor u als ondernemer geeft u dit flexibele mogelijkheden in uw bedrijfsvoering, daar waar u normaliter te maken kunt krijgen met risico´s als ontslagrecht, periodes die te lang zijn, benodigde acties binnen uw bedrijf op korte termijn en dergelijke. Kortom in korte tijd, voor u als ondernemer, de juiste man op de door u gewenste juiste plek!

< terug naar top >

Copyright© 2009 | Ingemar van der Waal RMT